Valentinsdag: David og Victoria Beckham skal være adskilt

Fredag, den 14. februar, er det Valentinsdag, og forelskede par verden over fejrer den romantiske dag med gaver, middage og kys i lange baner.

For David og Victoria Beckham, der har været sammen siden 1997 og altså snart kan fejre 17 årsdag, skulle man også tro, at der også stod romantik på programmet - men der kan vi godt tro om igen!

- Uheldigvis er jeg slet ikke sammen med Victoria på Valentinsdag, afslørede David for nylig, da han blev interviewet af radioværten Ryan Seacrest.

Men bare fordi parret, der er forældre til fire børn, ikke er sammen på den romantiske dag, så betyder det ikke, at der er krise mellem hr. og fru Beckham!

- Faktisk så er jeg på Filippinerne. Jeg skal derover med UNICEF for at besøge forskellige områder ... men vi skal nok fejre det før eller efter, forsikrede den tidligere fodboldspiller.

Se de virkelighedstro billeder af celebs, der desværre aldrig har været på dates i virkeligheden

Lækre David Beckham har før forkælet sin kone med de vildeste gaver på Valentinsdag: I 2006 gav han Posh en halskæde fra luksusbrandet Bulgari til en pris på 44 mio. kr., mens fodboldspilleren i 2008 forkælede sit livs kærlighed med en vingård!

David skulle angiveligt have afsløret vingårdsgaven for sin kone ved at have givet hende en flaske vin med hendes navn på!

Nu når David og Victoria Beckham ikke skal fejre Valentinsdag sammen, gætter vi på, at Posh nok kan se frem til en ret vild gave fra sin mand!

Se David Beckham som halvnøgen actionstjerne på kigind.com!

Af Maria Hoang, KIG IND/NewsDesk Aller Media.

 

Dagens Gossip