Valgren skuffet efter dansk U23-fiasko

Danmark var blandt favoritterne før U23 VM i landevejsløb, men da løbet nåede finalen i Firenze, var samtlige danskere for længst sat af. Michael Valgren, Kristian Haugaard og Margnus Cort var ellers alle tre kandidater til at tage en medalje, men det endte med en fæl skuffelse for alle.

Michael Valgren, som næste år skifter til Team Saxo-Tinkoff, var skuffet over sin præstation.

- Det er mit femte VM, og det er gået ad helvede til hver gang, så måske skal jeg bare stoppe, sagde han ironisk, da han var klar til at tale med pressen efter løbet.

- Det er en svær pille at sluge, for jeg ville så gerne gøre det godt i mit sidste løb i U23. Nu er det forbi, sagde en bedrøvet Valgren.

Michael Valgren sad med feltet på de første 150 km af den 173 km lange etape. Herfra var han færdig, forklarede han.

- Det forløb faktisk helt perfekt for mig, men jeg havde bare ikke benene til sidst. Det var hårdere, end jeg havde regnet med. Jeg ved ikke, om det var distancen, jeg døde på, for jeg forsøgte ellers at spise og drikke rigtigt.

- Det er slet ikke godt nok i forhold til det, vi har leveret tidligere på året. Jeg ved ikke, hvad det er, der går galt. Jeg kan ikke sætte min finger på det.

- Jeg troede virkelig på det her til VM. Jeg har haft nogle gode træningspas i Italien, og jeg havde vænnet mig til varmen hernede. Jeg synes, jeg havde gode ben, men ramte bare muren, sagde han opgivende.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip