Van Gaal kræver sejr mod hjemmestærk overraskelse

Manchester United lugter blod i toppen af Premier League. Nok er det næppe realistisk at hente førerholdet Chelsea, men andenpladsen er pludselig inden for rækkevidde.

Uniteds lokalrival Manchester City fik overraskende kun 1-1 hjemme mod bundholdet Hull lørdag. Det betyder, at United søndag kan besætte tredjepladsen med kun tre point op til City på andenpladsen.

Det kræver en sejr på udebane over West Ham.

- Inden kampen mod Leicester i sidste uge sagde jeg, at vi gik ind til en vigtig uge, hvor vi skulle have tre sejre.

- Nu har vi slået Leicester og taget tredjepladsen (som Southampton dog overtog lørdag, red) og avanceret i FA Cuppen med sejren over Cambridge, siger United-manager Louis van Gaal.

Hollænderen erkender, at det ikke bliver nemt på Boleyn Ground. West Ham tabte sæsonens to første hjemmekampe, men har siden blot tabt én hjemmekamp ud af 10 og blandt andet slået Manchester City og Liverpool.

Desuden ydede West Ham god modstand og burde have taget point, da holdet tidligere på sæsonen gæstede United på Old Trafford og tabte 1-2.

- Vi skal fortsætte sejrsrækken, det ved alle spillerne, men det bliver ikke nemt. Det var en hård kamp i Manchester sidst, og det er en svær udebane i London, men vi skal have tre point med hjem, siger Van Gaal.

Dommer Mark Clattenburg fløjter søndagens opgør mellem Premier Leagues nummer otte og fire i gang klokken 17.15.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip