Van Gaal lader midtbanemotor smutte efter 12 år

Den slidstærke midtbanespiller Darren Fletcher fik sin debut for Manchester United helt tilbage i 2003, men nu er tiden i storklubben snart forbi.

Fletcher er kun startet på banen i fem kampe i denne sæson, og derfor er den 30-årige skotte på vej på en fri transfer til West Ham, hvor han fredag har været igennem et lægetjek.

United-manager Louis van Gaal har indstillet sig på at måtte klare sig uden Fletcher, men ærgrer sig alligevel.

- Han er en vigtig mand i omklædningsrummet. Jeg kan lide ham både som menneske og fodboldspiller. Vi kommer til at savne ham, men han har ikke spillet mange kampe.

- At spille er målet for alle, det har vi talt om, og han foretrækker spilletid, derfor hjælper vi ham videre, siger Louis van Gaal ifølge nyhedsbureauet AFP.

Fletcher er noteret for hele 342 kampe for Manchester United, men karrieren blev sat noget tilbage, da han i 2008 fik konstateret en kronisk tarmsygdom.

I de senere år har han måttet stille sig op i køen af alternativer til Uniteds midtbane, og nu er tålmodigheden altså sluppet op.

- Det er et tab for os. Den klub, som får ham, får en mand med store kvaliteter både som spiller og som anfører.

- Han er en meget erfaren spiller. Men vi har andre erfarne spillere på den samme position, og det er hans problem, siger van Gaal.

Selv om Manchester United altså ser ud til at miste Fletcher, afviser den hollandske manager at hente nye spillere til klubben i dette transfervindue.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip