Vandt 30 millioner i Lotto: - Jeg blev bare forbavset

- Jeg blev bare forbavset. Jeg havde ikke regnet med, det var mig.

Sådan fortæller vinderen af en Lotto-gevinst på 30 millioner kroner vundet i Grevinge i slutningen af november. Vinderen ønsker at være anonym, men vil godt fortælle han og konen er fra lokalområdet.

Selvom heldet var med dem lørdag den 30. november, gik der nogle dage, før de opdagede det.

- Om mandagen snakkede vi om den store gevinst på mit arbejde, og at vinderen endnu ikke var dukket op. For sjov sagde jeg, at det jo kunne være, det var mig, fortæller den nybagte mangemillionær.

De næste par dage spurgte kollegerne til det, men han havde stadig ikke fået tjekket sit spil.

- Jeg regnede jo ikke med, det var mig, siger han.

Onsdag tjekkede han så spillet.

- Jeg havde først talt det til seks rigtige og spurgte min kone, hvad det gav. Hun kiggede efter og sagde: ”Der er jo også nummer 24. Vi har syv rigtige. Og vi har også Trumfen. Det er os, der har vundet de 30 millioner”, fortæller vinderen og fortsætter:

- Vi var glade, men vi tog det stille og roligt.

Og det gør de faktisk stadig. De har takket ja til Danske Spils tilbud om økonomisk rådgivning og ved endnu ikke, hvad de mange millioner skal bruges til. Men det bliver nok til en ny bil, noget gæld skal betales ud, og så skal huset formentlig sættes i stand.

Og så var der jo lige kollegerne, der igen torsdag grinte og spurgte, om det var ham, der havde vundet.

- Jeg svarede, at der kun var kommet 200.000 kroner ind på kontoen. De 30 millioner kommer først om tre uger. Så blev de stille et øjeblik, griner Lotto-millionæren.

Den heldige kupon er købt hos Dagli Brugsen i Grevinge, og gevinsten lyder på 30.204.101 kroner.

Det er den tredjestørste gevinst vundet i år. Den største gevinst vundet i 2013 lyder på 56,7 millioner kroner. Den faldt i uge 34 til en mand i 30’erne fra København.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip