Vanvittigt billigt: Otte danske villaer solgt for en krone i 2014

Boligmarkedet er i 2014 bare steget og steget efter de tørre finanskriseår, men man kan stadig finde ekstremt billige huse.

Således viser en oversigt fra tvangsauktionsportalen itvang.dk, at der i år er blevet tinglyst otte salg via tvangsauktion, hvor prisen er landet på én krone, skriver BT ifølge Boliga.

Men, når den endelige handelspris gøres op, ja så skal man altså udover selve salgsprisen også betale et såkaldt størstebeløb, som dækker omkostninger til blandt andet advokat, annoncering, skyldige ejendomsskatter og skyldig brandforsikring, og som let løbe op i mere end 50.000 kr.

LÆS OGSÅ: Mand køber 7-værelses hus for 9 krone

Til gengæld vil der i 2015 være udsigt til endnu mere gunstige vilkår som køber af huse på tvang, for tvangsauktionsreglerne bliver ændret, så advokatfirmaerne, der typisk håndterer tvangsauktionerne, ikke længere er lovmæssigt forpligtede til at annoncere i dagblade. Dermed er der udsigt til, at prisen for at handle på tvangsauktion bliver betydeligt lavere.

De otte villaer, der blev solgt for en krone, kan du se lige her.
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip