Vanvittigt: Fuld og skæv Bandidos-rocker kørte mod færdselsretningen

En 31-årig mand kan takke de højere magter og sit held for, at han stadig er i live. Da han fredag aften omkring klokken 22 kom kørende på Vejlands Allé på Amager i København, blev han pludselig torpederet af en modkørende bil.

Her sad en knap 40-årig Bandidos-rocker fra Jylland, som var et smut i København. Desværre havde han taget både cannabis og kokain og drukket en del, før han satte sig bag rettet.

- Han kommer kørende ad motorvejen ved Adveøre Holme og kører fra motorvejen, da han pludselig beslutter sig for at køre over i den modsatte side af vejbanen. Han krydser midterrabatten, som er et to meter græsområde, og fortsætter mod de modkørende bilister.

Det fortæller den centrale efterforskningsleder Dan Aakerhjelm Sørensen til bt.dk.

Tre biler undviger den vildfarne rocker, men en 31-årig bilist kan ikke trække væk, da han har biler på alle sider. Derfor vælger han at tage farten helt af bilen, og det er tilsyneladende årsagen til, at det ikke går værre.

- Han klager over lidt smerter og er naturligvis stærkt rystet bagefter, men det kunne være gået meget værre, siger efterforskningslederen.

Rockeren slap også uskadt fra ulykken, men er indlagt til observation under bevogtning. Politiets prøver viser, at han var påvirket af både alkohol og narko. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af lørdagen sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for at have bragt andres liv og helbred i fare.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip