Varde Kommune sælger tidligere rådhus i Oksbøl

Nyheden er god for turisterrne i Oksbøl og omegn, for flere vil fremover kunne overnatte til store arrangementer i Varde Kommune.

Danhostel Blåvandhuk har nemlig købt det gamle rådhus i Oksbøl og satser på at udvide allerede i sommer.

Varde Byråd afsluttede på mødet tirsdag en handel med Blåvandshuk Danhostel, Kursus & Idrætscenter, som dermed får plads til overnatning og mødelokaler på begge sider af Strandvejen.

Der bliver sovepladser til et par hundrede allerede i år.

-Det er glædeligt, at det nu er lykkedes at få rådhuset solgt - og vi har al mulig grund til at være tilfredse med, at det er naboen, som er køberen. Der er store muligheder i den planlagte udvidelse af Danhostel. Det kan få flere turister til at overnatte i Oksbøl og give nye muligheder for at tiltrække store arrangementer, siger borgmester Gylling Haahr (V).

Det er kun et år siden idrætscenter, kursuscenter og Danhostel blev samlet i Oksbøl, men kombinationen af fornuftig pris, god indkvartering, mødelokaler, idrætsfaciliteter og smuk natur har ifølge centerdirektør Peter Nielsen givet stor efterspørgsel.

-Vi troede 100 værelser var nok, men vi kan se, at behovet er endnu større. Med købet sikrer vi kapacitet til at huse flere store arrangementer i Varde Kommune, og vi ved, at interessen er der. Vi får brug for ekstra sengepladser, når vi i en uge i sommer lægger hus til nordisk handicapidræt, og vi har også et kapacitetsproblem, når der i maj kommer 400 for at deltage i ”Idræt om dagen, siger Peter Nielsen.

Danhostel Blåvandshuk overtager rådhuset 1. juli, og Peter Nielsen håber på at have mødelokaler og 60 nye overnatningspladser parat i det gamle rådhus allerede til sommer.

Rådhuset fra den gamle Blåvandshuk Kommune har stået tomt, siden Varde Kommune flyttede administrationen ud af rådhusene i Oksbøl og Ølgod i sommeren 2011.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip