To varebiler havde meget overlæs ved Rødbyhavn

To varebiler blev sent i aftes snuppet ved Rødbyhavn. Begge biler var lastet lidt for meget, oplyser Sydsjællands- & Lolland-Falsters Politi.

Den ene var en svensk bil med en 53-årig mand fra Malmø ved rattet. Varebilen var stoppet med så mange sodavand, at en kontrolvejning afslørede, at der var 3.143 kilo for meget i bilen. Det svarer til 89% i overlæs. Den 53-årige mand blev sigtet for at køre med overlæs og fik besked om at tilkalde en ekstra bil, så godset kunne blive fordelt.

Den anden bil havde en 34-årig mand fra København som fører. Varebilen var også fyldt med sodavand og en kontrolvejning afslørede et overlæs på 3.239 kilo, hvilket var 92% i overlæs. Den 34-årige blev sigtet for at køre med overlæs, og blev bedt om at sørge for en ekstra bil til ladningen. Ventetiden blev tilsyneladende for meget for den 34-årige, for ved 4-tiden forsøgte han at snige sig af sted – stadig med fuldt læs. Han nåede dog kun 400 meter væk, før han blev standset på ny – og han blev endnu en gang sigtet for at køre med overlæs.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip