Vejdirektoratet lukker midlertidigt cykelsti i Kolding

Cykelstien mellem Stålvej og Birkedam i Kolding bliver midlertidigt lukket i forbindelse med ombygningen af rundkørslen ved Kolding Vest. Det oplyser Vejdirektoratet.

Cykel- og gangstien vil være lukket for passage fra den på lørdag og frem til den 15. juni 2013. Stien bliver lukket umiddelbart inden rundkørslen.

Der vil være anvist med skilte, hvilken vej cyklister og fodgængere i stedet skal færdes for at komme mellem Stålvej og Birkedam.

Cyklister på Stålvej i retning mod rundkørslen, skal køre mod øst/ind mod byen ad Platinvej. Herefter i krydset til venstre ad Vejlevej og ved 2. kryds drejes til venstre ad Egtvedvej. Anden vej til venstre på Egtvedvej er Birkedam.

Cyklister på Birkedam på vej mod rundkørslen skal dreje mod øst/ind mod byen ad Albuen og ad sti til Vejlevej. Ved Vejlevej drejes til højre og ved 2. kryds drejes til højre ad Platinvej, hvorefter man kommer frem til Stålvej.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip