Vejen EH og Randers HK melder sig ud af international håndbold

27/05/2013 19:17

Elo Christoffersen

Nyheder
Nu har to danske klubber meldt sig ud af international håndbold. Randers HK meddelte tidligere i dag, at de ikke vil deltage i EHF Cup. Nu er det så Vejen EH, der takker nej til både Cup Winners Cup og EHF Cup. - De kan ikke måle sig med de omkostninger, der er forbundet med deltagelsen, siger Henrik Schmidt-Ebbesen, direktør i Vejen EH. En enig bestyrelse bakker op omkring beslutningen, der også skal ses i lyset af, at Vejenklubben netop er kommet ud på den gode side af et økonomisk uvejr. - Jeg vægter økonomisk stabilitet højere end deltagelse i en turnering, der hverken har publikums eller sponsorernes store interesse, men ud fra en sportslig synsvinkel ville jeg da ønske, at det var anderledes, slutter Henrik Schmidt-Ebbesen.

Mest læste i dag

Nu har to danske klubber meldt sig ud af international håndbold. Randers HK meddelte tidligere i dag, at de ikke vil deltage i EHF Cup.

Nu er det så Vejen EH, der takker nej til både Cup Winners Cup og EHF Cup.

- De kan ikke måle sig med de omkostninger, der er forbundet med deltagelsen, siger Henrik Schmidt-Ebbesen, direktør i Vejen EH.

En enig bestyrelse bakker op omkring beslutningen, der også skal ses i lyset af, at Vejenklubben netop er kommet ud på den gode side af et økonomisk uvejr.

- Jeg vægter økonomisk stabilitet højere end deltagelse i en turnering, der hverken har publikums eller sponsorernes store interesse, men ud fra en sportslig synsvinkel ville jeg da ønske, at det var anderledes, slutter Henrik Schmidt-Ebbesen.