Vejle Boldklub Kolding fyrer cheftræner Nicolai Wael

08/01/2013 10:36

Elo Christoffersen

Nyheder
Vejle Boldklub Kolding har med øjeblikkelig virkning fritstillet cheftræner Nicolai Wael. Ny cheftræner frem til sæsonafslutningen er Kim Brink, der samtidig fortsætter som direktør i VBK. - Vi har foretaget en grundig evaluering generelt og set på, hvordan vi kan styrke os maksimalt til et forår, hvor målet er oprykning til Superligaen. På den baggrund har VBK valgt at fritstille cheftræner Nicolai Wael. Vi vil gerne takke Nicolai Wael for den store indsats, som han har gjort for Vejle Boldklub Kolding gennem det seneste 3½ år, siger sportschef Mads Bro Hansen. - Kim Brink har indvilget i at overtage cheftrænerrollen frem til sæsonafslutningen. Kim Brink er en kapacitet i fodbolddanmark og kommer med både stor sportslig indsigt og den fornødne erfaring til at guide os igennem en svær oprykningskamp, siger formand i Vejle Boldklub Kolding Lars Skou.

Mest læste i dag

Vejle Boldklub Kolding har med øjeblikkelig virkning fritstillet cheftræner Nicolai Wael. Ny cheftræner frem til sæsonafslutningen er Kim Brink, der samtidig fortsætter som direktør i VBK.

- Vi har foretaget en grundig evaluering generelt og set på, hvordan vi kan styrke os maksimalt til et forår, hvor målet er oprykning til Superligaen. På den baggrund har VBK valgt at fritstille cheftræner Nicolai Wael. Vi vil gerne takke Nicolai Wael for den store indsats, som han har gjort for Vejle Boldklub Kolding gennem det seneste 3½ år, siger sportschef Mads Bro Hansen.

- Kim Brink har indvilget i at overtage cheftrænerrollen frem til sæsonafslutningen. Kim Brink er en kapacitet i fodbolddanmark og kommer med både stor sportslig indsigt og den fornødne erfaring til at guide os igennem en svær oprykningskamp, siger formand i Vejle Boldklub Kolding Lars Skou.