Vejle Boldklub Kolding spiller under navnet Vejle Boldklub

Skrevet af Elo Christoffersen

18/04/2013
Fra 1. juli skal fodboldklubben Vejle Boldklub Kolding skifte navn, da navnet ikke længere må bruges. På en generalforsamling Vejle Boldklub Kolding Holding A/S i eftermiddag løftede selskabet sløret for navn, logo og forkortelse. Selskabsnavnet bliver fra den 1. juli VB Alliancen A/S, mens klubben i Danmarksturneringen kommer til at optræde under navnet Vejle Boldklub. Forkortelsen vil blive VB. Formand for Vejle Boldklub Kolding Holding A/S, Lars Skou, fortæller at der var kommet mange forslag til logo og forkortelse fra interesserede: - Det siger alt om den store interesse og de store følelser, der er for vores klub både i regionen og i hele Danmark. Hovedparten af de mange tilkendegivelser peger i en retning, nemlig et ønske om, at klubben optræder under navnet Vejle Boldklub med forkortelsen VB, siger han. VB Alliancen A/S har orienteret DBU om, at klubben i næste sæson spiller under navnet Vejle Boldklub.

Mest læste i dag

Fra 1. juli skal fodboldklubben Vejle Boldklub Kolding skifte navn, da navnet ikke længere må bruges.

På en generalforsamling Vejle Boldklub Kolding Holding A/S i eftermiddag løftede selskabet sløret for navn, logo og forkortelse. Selskabsnavnet bliver fra den 1. juli VB Alliancen A/S, mens klubben i Danmarksturneringen kommer til at optræde under navnet Vejle Boldklub. Forkortelsen vil blive VB.

Formand for Vejle Boldklub Kolding Holding A/S, Lars Skou, fortæller at der var kommet mange forslag til logo og forkortelse fra interesserede:

- Det siger alt om den store interesse og de store følelser, der er for vores klub både i regionen og i hele Danmark. Hovedparten af de mange tilkendegivelser peger i en retning, nemlig et ønske om, at klubben optræder under navnet Vejle Boldklub med forkortelsen VB, siger han.

VB Alliancen A/S har orienteret DBU om, at klubben i næste sæson spiller under navnet Vejle Boldklub.