Vejle holder Silkeborg ude af topstriden

02/10/2013 23:40

BNB

Nyheder
Christian Sivebæk og Kristian Gaarde scorede til 1-0 og 2-0 i første halvleg, inden den tidligere Brøndby-spiller Nicolaj Agger gjorde det til 3-0 kort inde i anden halvleg.Silkeborgs cheftræner Jesper Sørensen erkendte, at hans udskiftninger i startopstillingen med Dennis Flinta i det centrale forsvar og debut til Frans Dhia Putros på højre back ikke havde været særligt smarte.- Det var tydeligt, at det ikke var indarbejdet nok. Det lykkedes ikke, og vi måtte rokere tilbage i pausen. Det nederlag tager jeg på mig, sagde Jesper Sørensen til Silkeborgs officielle hjemmeside.Silkeborg er dog stadig på fjerdepladsen i 1. division med 16 point, men der er fem point op til Horsens på andenpladsen. Vejle rykkede med den sikre sejr fri af nedrykningsstregen og ligger nu nummer seks med 14 point.

Mest læste i dag

Christian Sivebæk og Kristian Gaarde scorede til 1-0 og 2-0 i første halvleg, inden den tidligere Brøndby-spiller Nicolaj Agger gjorde det til 3-0 kort inde i anden halvleg.

Silkeborgs cheftræner Jesper Sørensen erkendte, at hans udskiftninger i startopstillingen med Dennis Flinta i det centrale forsvar og debut til Frans Dhia Putros på højre back ikke havde været særligt smarte.

- Det var tydeligt, at det ikke var indarbejdet nok. Det lykkedes ikke, og vi måtte rokere tilbage i pausen. Det nederlag tager jeg på mig, sagde Jesper Sørensen til Silkeborgs officielle hjemmeside.

Silkeborg er dog stadig på fjerdepladsen i 1. division med 16 point, men der er fem point op til Horsens på andenpladsen. Vejle rykkede med den sikre sejr fri af nedrykningsstregen og ligger nu nummer seks med 14 point.