Vejle Sygehus er landets bedste sygehus

For sjette år i træk bliver Vejle Sygehus i dag kåret som Danmarks bedste sygehus af avisen Dagens Medicin.

At Sygehus Lillebælt vinder for sjette år i træk er en stor ære, men også en titel, der forpligter.

- I dag er det dejligt at kunne markere og fejre flere års vedholdende og målrettet indsats, som endnu engang har gjort os til Danmarks bedste hospital. Det giver arbejdsglæde og fælles fokus på vores vigtigste opgave, som vi til stadighed skal holde fast i - at give vores patienter den bedste behandling, siger administrerende sygehusdirektør Niels Nørgaard Pedersen.

Markant vinder

Vejle Sygehus vinder i kategorien ”mellemstore hospitaler” og ifølge Dagens Medicins opgørelse, så er førerpositionen markant på alle tre parametre, som ligger til grund for kåringen. Både når det gælder patienttilfredshed, behandlingskvalitet og afstemningen blandt sundhedsfaglige læsere af Dagens Medicin.

Udover at være det bedste mellemstore hospital vinder 12 afdelinger på Vejle Sygehus og én på Kolding Sygehus inden for deres specialer.

Medaljer til alle

Én af Vejles førende bagere har været på overarbejde for at kunne levere 3000 medaljer af flødeskums- og mørdejstypen til eftermiddagskaffen, som alle medarbejdere får. Patienterne får også del i fejringen af Danmarks bedste sygehus, da der bliver serveret chokolade til alle.

Selve prisoverrækkelsen sker i eftermiddag, hvor Dagens Medicins chefredaktør Kristian Lund traditionen tro holder tale og uddeler diplom.

Foto: Sygehus Lillebælt.

 

Dagens Gossip