Vejle tabte - Viborg til tops

13/04/2013 00:10

BNB

Nyheder
Vejle BK kunne ellers havde skabt et godt hul ned til de nærmeste forfølgere, men et mål af Hjørrings Mads Jessen efter en lille time forpurrede den plan. I fredagens anden kamp vandt Viborg samtidig over Hobro på et lynmål fra Lucas Jensen efter bare to minutter, og Viborg går dermed forbi Vejle BK og FC Vestsjælland på en førsteplads. Alle tre hold ligger nu på 44 point. Søndag møder FC Vestsjælland rækkens nummer fire Lyngby, og kan med en sejr tage førstepladsen fra Viborg, mens Lyngby med en sejr kan mindske det lille hul op til de tre tophold til et enkelt point.

Mest læste i dag

Vejle BK kunne ellers havde skabt et godt hul ned til de nærmeste forfølgere, men et mål af Hjørrings Mads Jessen efter en lille time forpurrede den plan.

I fredagens anden kamp vandt Viborg samtidig over Hobro på et lynmål fra Lucas Jensen efter bare to minutter, og Viborg går dermed forbi Vejle BK og FC Vestsjælland på en førsteplads. Alle tre hold ligger nu på 44 point.

Søndag møder FC Vestsjælland rækkens nummer fire Lyngby, og kan med en sejr tage førstepladsen fra Viborg, mens Lyngby med en sejr kan mindske det lille hul op til de tre tophold til et enkelt point.