Vejle trætte af ghettolisten: Koster uanede kræfter at rette op på det renomé

12/04/2013 17:15

Elo Christoffersen

Nyheder
Boligområdet Finlandsparken i Vejle er godt trætte af, at være stemplet på regeringens ghettoliste. - Vi skal bruge uanede kræfter på at ændre den skade, det er for området at komme på Ghettolisten igen. Det er på godt jysk træls, at vi nu skal bruge endnu flere kræfter på at fortælle vores omverden, at vi er et område, hvor der er rart at bo og højt til loftet, siger Knud Aage Thiemer, afdelingsformand i Finlandsparken, til lokalavisen.dk. Arne Sigtenbjerggaard, borgmester i Vejle, mener også, at det er ødelæggende for Finlandsparken at komme på ghettolisten: - At give et så negativt stempel på et enkelt boligområde bidrager ikke med noget positivt til at løse områdets problemer. Tværtimod kan det hurtigt skabe mismod blandt beboerne, og det bliver kun værre hver gang, der offentliggøres en ny ghettoliste, siger han til lokalavisen.dk. Finlandsparken fik i 2011 statens integrationspris.

Mest læste i dag

Boligområdet Finlandsparken i Vejle er godt trætte af, at være stemplet på regeringens ghettoliste.

- Vi skal bruge uanede kræfter på at ændre den skade, det er for området at komme på Ghettolisten igen. Det er på godt jysk træls, at vi nu skal bruge endnu flere kræfter på at fortælle vores omverden, at vi er et område, hvor der er rart at bo og højt til loftet, siger Knud Aage Thiemer, afdelingsformand i Finlandsparken, til lokalavisen.dk.

Arne Sigtenbjerggaard, borgmester i Vejle, mener også, at det er ødelæggende for Finlandsparken at komme på ghettolisten:

- At give et så negativt stempel på et enkelt boligområde bidrager ikke med noget positivt til at løse områdets problemer. Tværtimod kan det hurtigt skabe mismod blandt beboerne, og det bliver kun værre hver gang, der offentliggøres en ny ghettoliste, siger han til lokalavisen.dk.

Finlandsparken fik i 2011 statens integrationspris.