Vejlegården kan genopstå om en måned

»Forslaget kommer - og så endda i påsken - som sendt fra himlen,« siger formanden for Restaurant Vejlegårdens Støtteforening, Frank Schwaner, der fortæller, at initiativgruppens model indebærer, at folk kan købe anparter på mellem 5.000 til 25.000 kroner i et firma, der så vil forpagte restauranten.

Det er endnu uvist, hvem der skal stå for den daglige drift af restauranten, men Amin Skov bekræfter over for Berlingske Nyhedsbureau, at han er blevet spurgt, om han vil være med. Han vil dog først træffe sin beslutning, når han kender mere til ideen bag projektet.

»Hvis det handler om at lave konflikter, så vil jeg ikke være med. Nu skal jeg høre det fulde forslag, og så må vi se tiden an, men det har da min interesse,« siger Amin Skov, der fortæller, at de endelige møder finder sted efter påske.

Leder af initiativgruppen til at genrejse restauranten, Jette-Lis Christensen, siger i en pressemeddelelse, at forsøget på at åbne Vejlegården igen hænger sammen med, at der er mange mennesker, der ikke kan bære tanken om, at restauranten er fortid.

»På den baggrund opstod idéen om en genrejsning spontant for få dage siden, og pludselig var der ikke langt fra idé til handling,« siger hun.

Frank Schwaner ved ikke præcist, hvor mange anparter, der er solgt, men oplyser, at der er er tegnet »en del«. Der skal som minimum 250.000 kroner til at kunne genrejse Vejlegården, vurderer initiativgruppen,og lykkedes det at indsamle den kvarte million, vil restauranten ifølge Schwaner kunne genåbne i slutningen af april.

 

Dagens Gossip