"Venner"-stjerne får råd af Kardashian-mor

Fra Ross til Robert.

Skuespilleren David Schwimmer, der er mest af alt er kendt for rollen som den nørdede og håbløst forelskede palæontolog Ross i hitserien "Venner", landede tilbage i 2014 en noget bemærkelsesværdig rolle.

I den nye krimiserie "American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson" skal den 48-årige skuespiller spille rollen som advokaten Robert Kardashian, der forsvarede sin gode ven, den amerikanske fodboldspiller O.J. Simpson, der blev anklaget for mordet på sin ekskone og hendes nye kæreste i 1994.

Robert Kardashian døde i 2003 som 59-årig af kræft i spiserøret, og derfor mødtes Schwimmer med Kardashians ekskone, Kris Jenner, som var gift med advokaten i 13 år, og sammen fik de børnene Kourtney, Kim, Khloé og Rob, som i dag er superstjerner i reality-verdenen.

- Jeg tænkte, at der ikke var nogen, der bedre kunne fortælle mig om, hvordan Robert Kardashian var som mand og som far end hende, siger Schwimmer til nyhedsbureauet AP og fortsætter:

- Jeg var så heldig at få lov til at snakke med Kris Jenner i et par timer, og hun var meget generøs med sin tid, tilføjer den Emmy-nominerede skuespiller, der med den nye rolle i den grad skifter karrierespor.

- Det har været en meget spændende proces ind til videre, lyder det fra "Venner"-stjernen.

Med i serien medvirker den Oscar-vindende skuespiller Cuba Gooding Jr. i rollen som O.J. Simpson, mens skuespillerinden Selma Blair skal spille Kris Jenner. Også John Travolta medvirker i den foreløbige serie på 10 afsnit, der får premiere i 2016.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip