Venner-stjernen "Ross" overrasker med ny, vild rolle

Fra Ross til Robert.

Skuespilleren David Schwimmer, som mest af alt er kendt for sin rolle som den nørdede og håbløst forelskede palæontolog Ross i tv-serien "Venner", skifter fuldstændig filmisk karrierespor.

Siden serien sluttede i 2004, har 48-årige Schwimmer lavet et par film, instrueret og lagt stemmer til tegnefilm, men nu er han hyret til at spille advokaten Robert Kardashian, der er kendt for at forsvare sin ven, den amerikansk fodboldspiller O.J. Simpson, som i 1994 blev anklaget for mordet på sin ekskone og hendes nye kæreste.

Det fremgår af filmsiden IMDB.

Det bliver den Oscar-vindende skuespiller Cuba Gooding Jr., der skal spille O.J. Simpson. Tv-miniserien får titlen "American Crime Story: The People vs" og har premiere i 2015.

Hvis Robert Kardashians efternavn virker bekendt, så er det ham, der er far til reality-søstrene Kardashians. Han døde af cancer i spiserøret i 2003 og blev 59 år gammel.

Og for O.J. Simpsons vedkommende så blev han ikke kendt skyldig i mordanklagerne, men sidder alligevel nu i fængsel - for røveri og kidnapning.

Newspaq

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip