VENNER-stjerner genforenet hos populær talkshow-vært

"Hvad er der sket med Joey - og hvor er Chandler?" spurgte en forvirret Cortney Cox sent onsdag aften, da hun sammen med sine tidligere VENNER-kollegaer Jennifer Aniston og Lisa Kudrow gæstede Jimmy Kimmels talkshow.

"De er døde," svarede Kimmel køligt. "Aben, Marcel, bed dem og gav dem abe-galskab," fortsætter han uden af fortrække en mine.

Talkshow-værten havde lokket de tre gamle venner til at opføre en scene, som han selv havde skrevet. I scenen spiller han selv Ross, og han er meget ivrig efter at overtale Rachel - eller nærmere Jennifer Aniston - til at gå med ham ind i soveværelset for at springe i lagenerne.

Læs også: Courtney Cox: Har prøvet at samle ’vennerne’ i 10 år

Scenen blev udspillet i en tro kopi af vennernes gamle køkken, som Kimmel havde fået fremstillet specielt til denne aften.

Til september kan TV-serien "VENNER" fejre sit 20 års jubilæum, og det bliver blandt andet fejret i New York, hvor en tro udgave af stamcaféen "Central Perk" åbner dørene og byder på gratis kaffe for gæster i en måned.

Se videoen hér:

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip