Venstre i Fredericia vil have borgmester Thomas Banke tilbage

Bestyrelsen for Venstre i Fredericia bakker nu alligevel op om den sygemeldte borgmester, Thomas Banke. Det oplyser formand for Venstre i Fredericia, Jacob Ladingkær i en pressemeddelelse.

I aftes var der bestyrelsesmøde i partigruppen med den ene punkt på dagsordenen, at tage stilling til, hvorvidt bestyrelsen vil opretholde bestyrelsens opbakning til byrådsgruppens beslutning og opfordringen til borgmesteren om at trække sig.

- Bestyrelsen opfordrer Thomas Banke til at fortsætte som borgmester og vi har dermed trukket opbakningen til byrådsgruppens beslutning tilbage, siger Jacob Ladingkær.

På et ekstraordinært byrådsmøde den 17. december tilsluttede Venstre sig ellers byrådets beslutning om, at tilliden til Thomas Banke var væk og dermed burde trække sig.

- Vi har dog besluttet, at vi vil spørge vores medlemmer på den kommende generalforsamling. Vi vil høre om medlemmerne ønsker Thomas Banke som borgmesterkandidat til kommunalvalget eller om de ønsker et nyt opstillingsmøde, slutter Jacob Langkær.

Borgmester Thomas Banke er fortsat sygemeldt efter han gennem længere tid har fået lavet tandoperationer, der har i følge ham selv, var skyld i at han endte i et morfin-lignende misbrug.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip