Venter på den nye bestyrelse

21/05/2013 21:01

BNB

Nyheder
Det erkender den konstituerede direktør Tommy Håkansson, der indtil, den nye bestyrelse er blevet valgt på den ekstraordinære generalforsamling den 10. juni, må nøjes med at træffe midlertidige beslutninger og klargøre forslag, som den nye ledelse kan nikke anerkendende til eller ryste afvisende på hovedet af.»Vi sidder i et vakuum og er lidt handlingslammede, fordi vi befinder os mellem to bestyrelser. På den ene side har vi en bestyrelse, der ikke kan træffe beslutninger om fremtiden, og på den anden side ved vi, at den nye først bliver valgt den 10. juni,« siger Tommy Håkansson.Lige nu står Brøndby i den akutte situation, at otte af klubbens spillere har kontraktudløb med udgangen af juni og derfor frit kan skifte klub derefter.Ifølge Berlingskes oplysninger har klubben indledt dialog med Dennis Rommedahl, Jens Stryger Larsen og Jan Kristiansen, mens Riza Durmisi, Anders Randrup, Brent McGrath, Jannik Skov Hansen og Mathias Larsen enten får lov at smutte eller ikke bliver tilbud nye kontrakter alt efter øjnene, der ser.Hvis I så gerne vil forlænge med en af jeres spillere, kan I så gøre det før den 10. juni?»Vi kan gøre det, at vi lægger kortene frem, og så tager den kommende ledelse stilling til det, men det ville ikke være rigtigt at forlænge kontrakter eller træffe større afgørende beslutninger, før den nye bestyrelse er blevet valgt,« siger Tommy Håkansson.Når man nu ikke ved, hvem der er ledelsen fremover, hvem er det så, der kan træffe beslutningerne?»Det er Ole Bjur, der som sportschef har ansvaret for kontrakter og for transfervinduet, som han har planlagt længe. Jeg skal sørge for, at han har pengene, og så kunne man jo forestille sig, at der også er dialog med nogle af dem, der kommer til at bestemme efter den 10. juni, så der var en fornemmelse af, at man gik i samme retning.«

Mest læste i dag

Det erkender den konstituerede direktør Tommy Håkansson, der indtil, den nye bestyrelse er blevet valgt på den ekstraordinære generalforsamling den 10. juni, må nøjes med at træffe midlertidige beslutninger og klargøre forslag, som den nye ledelse kan nikke anerkendende til eller ryste afvisende på hovedet af.

»Vi sidder i et vakuum og er lidt handlingslammede, fordi vi befinder os mellem to bestyrelser. På den ene side har vi en bestyrelse, der ikke kan træffe beslutninger om fremtiden, og på den anden side ved vi, at den nye først bliver valgt den 10. juni,« siger Tommy Håkansson.

Lige nu står Brøndby i den akutte situation, at otte af klubbens spillere har kontraktudløb med udgangen af juni og derfor frit kan skifte klub derefter.

Ifølge Berlingskes oplysninger har klubben indledt dialog med Dennis Rommedahl, Jens Stryger Larsen og Jan Kristiansen, mens Riza Durmisi, Anders Randrup, Brent McGrath, Jannik Skov Hansen og Mathias Larsen enten får lov at smutte eller ikke bliver tilbud nye kontrakter alt efter øjnene, der ser.

Hvis I så gerne vil forlænge med en af jeres spillere, kan I så gøre det før den 10. juni?

»Vi kan gøre det, at vi lægger kortene frem, og så tager den kommende ledelse stilling til det, men det ville ikke være rigtigt at forlænge kontrakter eller træffe større afgørende beslutninger, før den nye bestyrelse er blevet valgt,« siger Tommy Håkansson.

Når man nu ikke ved, hvem der er ledelsen fremover, hvem er det så, der kan træffe beslutningerne?

»Det er Ole Bjur, der som sportschef har ansvaret for kontrakter og for transfervinduet, som han har planlagt længe. Jeg skal sørge for, at han har pengene, og så kunne man jo forestille sig, at der også er dialog med nogle af dem, der kommer til at bestemme efter den 10. juni, så der var en fornemmelse af, at man gik i samme retning.«