Venter sit femte barn: Brystbombe siger ja til mere silikone

Normalt siger man, at tredje gang er lykkens gang. Men det er selvfølgelig ikke til at udelukke, at det lige med hensyn til brystoperationer nærmere er syv gange, man skal op på.

Det kunne noget tyde på, hvis man spørger den britiske model, tv-kendis og sangerinde Katie Price, tidligere kendt som Jordan, der ellers ikke ligefrem er kendt for sin beskedne barm.

Spørgsmålet besvarer hun som vært i radioprogrammet FUBAR, hvor modellens to seneste graviditeter også bliver vendt. Begge med eksmanden Kieran Hayler, der for nylig blev afsløret i utroskab. Det skriver blandt andre Reveal.

- Jeg er ligesom en orangutang. Jeg har været gravid de sidste to år, forklarer Price.

Og hendes i alt fem graviditeter har sat sine spor på blandt andet fortrinnene, der foreløbig har været under kniven seks gange.

- Jeg vil gerne have ordnet mine bryster igen. De var fantastiske, før jeg mødte Kieran. De var bedre end nogensinde. Men så, tre måneder efter, blev jeg gravid. Jeg tror, jeg vil have dem lidt mindre end normalt, men frækkere, afslører den operationsglade model.

Katie Price har tidligere været gift med den 90'er-ikonet Peter Andre i perioden 2005-2009. Sammen nåede de at få to børn.

Newspaq

 

Dagens Gossip