Venus Williams færdig ved US Open

Der skulle tre timer og to minutter til, før den femdobbelte Wimbledon-vinder var færdig i US Open - en turnering, som hun har vundet to gange tidligere, helt tilbage i 2000 og 2001. Hun er aktuelt nummer 60 på verdensranglisten, mens Zheng Jie er nummer 56.

- Jeg ville ønske, at jeg også skulle spille tredje runde, men sådan er det ikke for mig i år. Hun gik efter hvert eneste slag. Desværre spiller jeg bare ikke konstant nok i dag. Jeg forsøgte. Men hun spillede virkeligt godt, roste Williams sin kinesiske modstander.

Den forsvarende mester hos mændene Andy Murray er videre efter en sejr i sin første runde-kampe mod franskanden Michael Lodra.

Murray vandt i tre sæt, 6-2, 6-4, 6-3. Den 26-årige skotte møder nu Leonardo Mayer fra Argentina. På grund af regn og udsættelser kom Murray til at spille sin første kamp i US Open sent onsdag aften lokal tid i New York. Det betyder, at han får et tættere program resten af turneringen.

- Alle ved, at det er hårdere at spille syv kampe på 13 dage end at spille syv kampe i løbet af 15 dage. Man får selvfølgelig mindre tid til at hvile i, men man må jo håndtere det og få så meget søvn som muligt. Nu er jeg inde i rytmen med at spille hver anden dag, som man gør ved alle de andre grand slam-turneringer.

 

Dagens Gossip