Verden Rundt

Politi konfiskerede 850 slanger i en forstad til New York

USA: Myndigheder fra delstaten New York, der var i gang med at undersøge, hvorvidt en dyrepasser reelt set havde en påstået handicap eller ej, blev lamslået over at finde 850 slanger og andre krybdyr i mandens garage i forstaden Brookhaven Town øst for New York City. Det skriver newsday.com. Den 44-årige Richard Parrinello, der angiveligt havde meldt sig syg i flere måneder, er nu blevet arresteret. En repræsentant for dyreværnet var chokeret over synet af alle slangerne. »Jeg har aldrig i mit liv set så mange krybdyr på så lille et område,« sagde dyrepasseren, Roy Gross. Politiet fandt desuden over 500 mus, der skulle bruges til at føde hans mange »kæledyr«, i en fryser i hans hjem.

BNB

Rekordmand får atter æren for sine 75.000 lavede krydsord

USA: Den 81-årige mand Roger Squieres kan atter finde sit navn i Guiness Rekordbog, da folkene bag bogen besluttede, at den vise mand atter skulle vende tilbage til sin retsmæssige plads som rekordindeholder af flest antal udfyldte krydsord. Helt præcist er det 75.000 af slagsen, det er blevet til igennem årenes løb. Roger Squieres begyndte sin spæde professionelle karriere for 50 år siden, og kom som den første i hans disciplin i den forjættede bog i 1978. I 2008 forsvandt Roger Squieres imidlertid ud af rekordbogen, da folkene bag den følte, at deres unge læsere hellere ville læse om mere moderne tidsfordriv. Men nu optræder han officielt i 2014-udgaven, skriver telegraph.co.uk.

BNB

Engelske forskere mener at have fundet liv i rummet

STORBRITANNIEN: En række britiske medier er gået i selvsving, fordi engelske forskere mener at have fundet liv i rummet. Det skriver Videnskab.dk. I overskrifterne i de britiske aviser Daily Mail, The Independent, The Sun, Huffington Post og The Daily Telegraph kan man læse, at forskere fra det engelske University of Sheffield har fundet liv, som stammer fra rummet. En af forskerne bag undersøgelsen siger i et interview med The Independent, at han er »95 procent overbevist om«, at den livsform, han har fundet, ikke stammer fra Jorden. Men flere danske eksperter er dog meget skeptiske over for påstanden. De fortæller til Videnskab.dk, at den britiske undersøgelse mangler helt basale videnskabelige analyser, for at kunne bevise, at deres fund overhovedet er en form for liv - og i så fald, at det stammer fra rummet.

BNB

Amerikansk baby må gerne blive kaldt Messias

Et barn i den amerikanske delstat Tennessee har fået retten ord for, at det må blive navngivet Messiah (på dansk Messias, red.). Det har en dommer afgjort, efter en anden domstol i august valgte af forbyde brugen af navnet, der er det jødiske navn for Guds frelser, som kristne også betegner som Jesus. Det skriver BBC. Dommeren ved den lavere domstol mente, at navnet kunne fornærme dem, der mener, at Jesus er navnet på den sande frelser. Ifølge dommeren ville navnet tillægge den syv måneder gamle baby »en urimelig byrde, som han som menneske ikke kan opfylde,« skriver BBC, der også oplyser, at mere end 700 amerikanske børn hvert år får navnet Messiah.

BNB

Supermarked solgte sprut med »tilbage til skolen«-skilt

En afdeling af den britiske supermarkedskæde Tesco i byen Swansea havde ikke tænkt sig for godt om, da de var ved at omarrangere en butikshylde. En lang butikshylde blev fyldt med diverse spiritusflasker. Men på skiltene ved butikshylden stod der stadig reklamer for »tilbage til skolen«, Det skriver avisen The Daily Mirror. En kunde nåede at få taget et billede af den bizarre blanding af sprut og skole-henvisninger. Butikskæden siger, at billedet blev taget, imens man var ved at omarrangere butikshylden.

 

Dagens Gossip