Verden Rundt

Pakistanske embedsmænd skal gå barfodede for at spare strøm

PAKISTAN: Embedsmænd i Pakistan er blevet pålagt en særlig dresscode på arbejdet, men det handler ikke om, at de skal tage noget bestemt tøj på - det handler om, at de skal tage noget af: Strømperne.

For at spare på elektriciteten i landet, der ofte rammes af strømnedbrud, har man nemlig besluttet at slukke for klimaanlæggene på myndighedernes kontorer, og for at de ansatte ikke skal få det for varmt, er de blevet pålagt at gå strømpeløse i enten mokkasiner eller sandaler, skriver The Telegraph.

Derudover skal de gå i let, lyst tøj, og deres skjorter må gerne være kortærmede. De offentligt ansatte embedsmænd har fået syv dage til at forberede sig på den nye dresscode.

BNB

Beatles-guitar solgt på auktion

USA: En særlig VOX-guitar, som er blevet spillet på af Beatles-medlemmerne John Lennon og George Harrison, blev lørdag solgt på auktion i New York for 408.000 dollar, knap 2.360.000 kroner, skriver upi.com.

Inden guitaren kom på auktion, var den udstillet på Newbridge Silverware Museum of Style Icons i Irland og The Stafford Kempinski Hotel i London, inden den i sidste uge kom til New York og blev vist frem på Hard Rock Cafe inden auktionen.

Der var godt gang i auktionen, der også havde memorabilia med fra Elvis Presley, Bob Dylan, Jimi Hendrix og flere andre kendte musikere. Elvis Presleys »Jailhouse Rock«-bukser gik således for 12.500 dollar, godt 72.000 kroner.

BNB

Flugtbilist havde dårlig mave

USA: En bilist, der flygtede fra et mindre biluheld i Florida i sidste uge, stak ikke af, fordi han ikke ville stå til ansvar for uheldet, men fordi han havde dårlig mave og var bange for, at han ikke ville kunne holde sig. Det var i hvert fald, hvad han ifølge TCPalm.com fortalte ordensmagten, da han senere på dagen vendte tilbage til stedet og blev anholdt af politiet.

Manden fortalte, at han havde spist »dårlig« kinesisk mad, og at han »var på nippet til at få afføring i bukserne.«

Den uheldige bilist blev sigtet for at være flygtet fra trafikuheldet, men blev løsladt mod kaution.

BNB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip