Verden Rundt

Kødædende maddiker angriber kvindes hjerne fra øregangen

PERU: Den 27-årige britiske turist Rochelle Harris har prøvet noget, de fleste aldrig håber at blive udsat for. Efter en ferie i Peru vågnede hun op med lyde i hovedet, som lod til at stamme fra hendes eget kranium. Det skriver Reuters.

Britiske læger fandt hurtigt ud af, at Rochelle Harris var blevet angrebet af kødædende maddiker, der levere inde i hendes ene øregang.

»Det var de længste fem timer, jeg nogensinde har ventet. Jeg kunne føle dem og høre dem. Det blev bare ved,« fortæller Rochelle Harris til Discovery Channel.

Lægerne blev nervøse for at maddikerne kunne gnave sig vej ind til kvindens hjerne og beslutter sig for at operere Rochelle Harris. Her fandt de i alt otte stor maddiker, som ifølge lægernes bedste overbevisning stammer fra en sjælden form for spyflue, der angiveligt lagde æg i Harris’ øregang, mens hun sov.

BNB

Mand troede død kvindes aske var kokain

USA: Bedre held næste gang. Sådan må William »Billy« Cantrell tænke om sig selv.

I et forsøg på at score nogle lette penge forsøgte den 28-årige amerikaner fra Tennessee nemlig at stjæle, hvad han troede var en stor pakke med kokain, fra sin nabo. Det viste sig midlertidig, at der var tale om aske fra et dødt menneske. Det skriver Huffington Post.

»William troede, det var stoffer. Han troede, han havde fundet en stor pakke med kokain,« forklarer hovedpersonens bedstemor, Wanda Allen, til TV-kanalen News Channel 5.

Ifølge politiet var der tale om aske fra naboens mor, der netop var afgået ved døden. William Cantrells bedstemor forklarer, at hun ikke tror, at barnebarnet var ædru, da han begik røveriet. Hun er dog glad for, at intet tyder på, at han nåede at sniffe noget af asken, før han fandt ud af, hvad der var sket.

BNB

Efterlyst kvinde fundet i live efter 50 år

CANADA: Lucy Johnson er i dag 77 år og lever et helt almindeligt liv med sin familie i Yukon i Canada. Men sådan har det ikke altid været. Hun blev nemlig efterlyst og senere erklæret død, efter at hun i 1961 pludselig forsvandt fra sit hjem i den canadiske provins, Surrey. Politiet mistænkte efterfølgende hendes daværende mand for mord, fordi han først efterlyste hende fire år efter, at hun forsvandt. Det skriver The Telegraph.

I juni måned åbnede politiet i Surrey sagen igen i forbindelse med en rutinemæssig gennemgang af gamle sager. Det fik efterfølgende Lucy Johnsons datter til at ringe til politiet og meddele, at de kan indstille al arbejdet, da hendes mor lever i bedste velgående i byen Yukon.

Politiet vil nu undersøge, hvorfor Lucy Johnson forlod hus og hjem uden at fortælle om det, og hvorfor hun ikke har givet sig til kende siden.

BNB

 

Dagens Gossip