Verden Rundt

70-årig dyrkede gaffel-sex

AUSTRALIEN: Av, av og endnu mere av. En 70-årig australier har forsøgt at stille sin seksuelle lyst på ret usædvanlig vis. Han stak en ti centimeter lang gaffel ind i sin penis via urinrøret, skriver gawker.com.

Og det gik tilsyneladende ikke så godt. I en artikel i International Journal of Surgery Case beretter tre læger, hvordan de behandlede manden efter hans forsøg på gaffel-sex. Lægerne løste opgaven med glidecreme og en massage af det formentlig ret ømme lem.

BNB

Tyv efterlader brugt kondom

STORBRITANNIEN: En hjemløs tyv følte sig hjemme, da han brød ind i en lejlighed i Bradford vest for Leeds i Storbritannien, skriver lokalmediet Telegraph and Argus.

Han fik sig således en flaske energidrik og en skål morgenmad, lige som han også smed sit beskidte tøj i entreen og efterlod et brugt kondom.

Tyven tog blandt andet en bærbar computer, et kamera og flere smykker med sig, og da han blev afsløret af DNA på flasken, fortalte han politiet, at han havde sovet i en nærliggende park, og at kraftig vind havde blæst ham ind i lejligheden.

Den hjemløse tyv har endnu ikke fået en dom, men dommeren skal have sagt, at han overvejer samfundstjeneste og en betinget fængselsdom.

BNB

Dreng havde 57 blykugler i tarmen

AUSTRALIEN: En otteårig australsk dreng endte på sygehuset efter at have fået konstateret et højt niveau af bly i blodet over en periode på to år, beretter New England Journal of Medicine ifølge videnskab.dk.

Et røntgenfoto viste, at der sad små hårde genstande i et hjørne af tarmen. Herefter forklarede familien, at de ofte spiste vilde gæs til aftensmad, som de skød med blykugler fra et haglgevær. Familiens børn tilstod, at de havde leget en leg, hvor det handlede om at sluge blykuglerne.

Drengen og hans søskende fik en tarmskylning, men efterfølgende røntgenbilleder viste, at kuglerne stadig sad i mave-tarm-kanalen på drengen. Efter et mindre operationelt indgreb lykkedes det lægerne at fjerne hele 57 blykugler fra tarmen.

BNB

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip