Verdens dyreste kørekort? Kvinde dumper 110 teoriprøver

14/07/2014 09:48

Ronja Ryde

Nyheder
Kvinder bliver i forvejen mobbet for at være dårlige til at køre bil. Denne britiske kvinde giver på overdrevet vis liv til den myte. Det kan jo ske, at man dumper teoriprøven eller køreprøven en enkelt gang - måske to, og måske endda tre gange. Men en 28-årige kvinde fra England dumpede 110 gange, og har indtil videre brugt 32.000 kroner på prøverne. Og det er endda kun teoriprøven, så når hun en dag består, skal hun stadig igennem den praktiske prøve. Det skriver Metro. Den britiske avis har søgt aktindsigt i tal for landets køreprøver. Ud over den 28-årige kvindelige bilist indeholder listen også en 30-årig mand, som har dumpet teorien 86 gange, og en 41-årig mand, som bestod i sit 80. forsøg. Vi kan da slet ikke vente med at få disse bilister ud på vejene, vel?

Mest læste i dag

Kvinder bliver i forvejen mobbet for at være dårlige til at køre bil. Denne britiske kvinde giver på overdrevet vis liv til den myte.

Det kan jo ske, at man dumper teoriprøven eller køreprøven en enkelt gang - måske to, og måske endda tre gange.

Men en 28-årige kvinde fra England dumpede 110 gange, og har indtil videre brugt 32.000 kroner på prøverne. Og det er endda kun teoriprøven, så når hun en dag består, skal hun stadig igennem den praktiske prøve.

Det skriver Metro.

Den britiske avis har søgt aktindsigt i tal for landets køreprøver.

Ud over den 28-årige kvindelige bilist indeholder listen også en 30-årig mand, som har dumpet teorien 86 gange, og en 41-årig mand, som bestod i sit 80. forsøg.

Vi kan da slet ikke vente med at få disse bilister ud på vejene, vel?