Verdens yngste jordemoder? Ni-årige Francesca har hjulpet to små søstre til verden

En lille britisk pige ved navn Francesca Goodby har gjort sine forældre meget stolte.

For anden gang har hun ageret jordemoder, da hendes mor gik i fødsel, før de det uddannede sygepersonale kom frem.

Det skriver Metro.

Første gang, det skete, var lille Fransesca kun syv år gammel. Da hjalp hun til, mens lillesøsteren Roisin pludselig ville ud til verden. Og for nylig gjorde hun det igen, med sin søster Saoirse.

- Hun var den roligste i hele huset, hun blev ved med at bede mig bevare roen og hjælpe mig med at trække vejret, siger Fransesca Goodbys mor, Kay, til Metro.

Fransescas mor var alene i rummet med sin fødende mor, fordi faren måtte tage sig af den to år gamle Roisin, mens fødslen stod på. Gennem hele fødslen holdt hun råbende sin far opdateret om, hvordan det gik. Informationerne gav han videre til alarmcentralen, som han hele tiden havde i røret.

Da de rigtige jordemødre ankom til familiens hjem, var de ekstremt imponerede over den ni-årige piges utrolige ro og overskud.

Selv fortæller hun, at hun har forberedt sig på det lige siden sidste gang, hendes mor gik i tidlig fødsel:

- Så snart min mor sagde, at hun var gravid, begyndte jeg at forberede mig, i tilfælde af, at det skulle ske igen, siger Francesca Goodby.

- Og så holdt jeg hovedet, da hun kom ud. Det var ikke skræmmende. Jeg var spændt, og glad for, at jeg kunne hjælpe, siger den unge jordemoder.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip