Verdensberømt filmstjerne i bizar tale

Man skulle tro, at skuespillere har ret let ved at huske ord og sætninger, men det gælder åbenbart ikke for den Oscar-nominerede skuespiller Johnny Depp.

Den 51-årige "Pirates of the Caribbean"-stjerne skulle overrække en pris under The Hollywood Film Awards, men snublede over ordene i sådan en grad, at der næsten ikke kom nogen ud af munden på ham.

- Jeg er ikke særlig god til den her slags ting, indledte Depp talen til folkene bag dokumentarfilmen "Supermensch: The Legend of Shep Gordon."

Herefter fumlede Depp videre, indtil han tilsyneladende fandt skylden for den akavede præsentation.

- Det er den mest underlige mikrofon, jeg nogensinde har set, mumlede filmstjernen, der imens kløede sig i håret og kiggede ned i jorden.

- Ja, det er bare af de der aftener..., lød det endnu en gang fra Depp, der prøvede at justere lidt på mikrofonen, inden han endelig gik i gang med den egentlige tale.

- Ja, nu prøver jeg bare at læse op fra nu af, sagde Depp til sidst om teleprompteren, der hjalp ham igennem overrækkelsestalen.

Forhåbentligt har Johnny Depp lidt mere styr på ordene og de flabede bemærkninger, når han vender tilbage som piraten Jack Sparrow. Depp har nemlig skrevet under på en kontrakt om en femte "Pirates of the Caribbean"-film, som forventes at få premiere i 2017.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip