Verdensberømt musiker: Mine børn kommer ikke til at arve min formue

Med hits som "Every breath you take", "Roxanne" og "Englishman in New York" burde musikeren Gordon Sumner - bedre kendt som Sting - have sikret sig, at han er økonomisk sikret til sine dages ende.

Og det er han også. Med sine 11 Grammy Awards og 25 American Music Awards er den nu 62-årige englænder 1,8 millioner engelske pund værd - eller hvad der svarer til 1,6 milliarder danske kroner.

Læs også: Mor med tre jobs betaler datterens designer-garderobe: - Jeg kan ikke sige nej

Men når han dør, så regner han med, at han har brugt alle sine penge og dermed ikke efterlader særlig meget til sine børn. Det skriver The Daily Mail.

- Jeg ønsker bestemt ikke at efterlade dem med fonde og den slags, der kommer til at hæmme dem. De skal selv arbejde. Det ved alle mine børn, og de beder ​​mig sjældent om noget, og det respekterer og værdsætter jeg virkelig, siger Sting til The Daily Mail.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

- Selvfølgelig hjælper jeg dem, hvis de kommer i problemer, men det har aldrig rigtig været nødvendigt. De har en god arbejdsmoral, og deres succeser skal være deres egen fortjeneste. Folk går ud fra, at de er født med en sølvske i munden, men de har faktisk aldrig fået særlig meget, uddyber han.

 

Dagens Gossip