Verdensstjerne bliver tatoveret på svigersøn

En af verdens bedste stemmer ville være fyldt 51 år i lørdags.

Whitney Houston blev i 2012 fundet død i et badekar på et Hotel i USA. Den afdøde verdensstjernes datter Bobbi Kristina Brown hylder nu sin mor på det sociale medie Twitter i anledning af hendes fødselsdag.

"Tillykke mor", "Jeg elsker dig" og "Familie" lyder nogle af hashtagsne fra den 21-årige pige, hvis far er den berømte musiker Bobby Brown. De fine ord er ledsaget af et billede af en kage med tændte lys i.

Men Bobbi Kristina Browns fejring er ikke kun gjort med søde ord og kage. Kendis-datteren viser nemlig også stolt billeder af sin mands arm frem på sin profil. Nick Gordon, som hun blev gift med tidligere i år, har nemlig fået tatoveret intet mindre end et portræt af sin svigermor Whitney Houston på sin underarm.

På et af billederne poserer kendis-datteren ved siden af sin mands tatoverede arm, og skriver i teksten under "Jeg savner dig så meget. Det her er til dig," med henvisning til sin mor.

Det er dog ikke helt nyt for Nick Gordon at få foreviget sin svigermor på sin krop. Allerede tilbage i 2012, det år Whitney Houston gik bort, fik han nemlig sangerindens initialer tatoveret på håndledene.

Se Nick Gordons tatovering af sin svigermor Whitney Houston her: https://twitter.com/REALbkBrown

Newspaq

 

Dagens Gossip