Vestsjælland: Brug dine klip inden den 1. december

Når du fremover skal rejse lokalt i Vestsjælland er det slut med at bruge de gamle klippekort.

- Det er vores vurdering, at der ikke er mange klippekort i omløb i Vestsjælland. Men de kunder, der måtte ligge inde med klippekort endnu, opfordrer vi til at få brugt dem inden 1. december, siger centerchef Anders Due.

I Vestsjælland blev Rejsekortet introduceret i 2010, og tallene viser, at der bruges ca. 20.000 rejsekort om ugen, og fortages lidt over 40.000 rejser på kortene.

Der er i Danmark samlet set solgt over 160.000 rejsekort, og alene i 2012 er der foretaget 6,8 mio. rejser på rejsekort.

Fakta om Rejsekortet

  • Der findes tre slags rejsekort: Rejsekort personligt, rejsekort flex og rejsekort anonym. Rejser du ofte, kan et rejsekort personligt give dig den største rabat. Er I flere, der rejser lidt sjældnere, kan I deles om et rejsekort flex.
  • Du kan bruge rejsekortet i bus og tog på hele Sjælland, Lolland, Falster og Møn, samt i alle DSB- og Arriva-tog i hele Danmark
  • Rejsekort er sat i verden for at gøre det nemt og enkelt at bruge bus, tog og Metro. Målet er, at endnu flere vælger at bruge kollektiv transport.

Du kan læse mere om Rejsekortet på dette link

 

Dagens Gossip