Vettel i kontrol

I aftes vandt han Singapores natte-Grand Prix overlegent, og selv om hans nærmeste rival i titelkampen Fernando Alonso (Ferrari) blev nummer to, er han nu 60 point efter tyskeren.

Vettel-dominansen er nu så udpræget, at tilskuerne for andet løb i træk buhede af tyskeren under sejrceremonien. - Det er ikke sjovt, men på den anden side understreger det, at vi gør vores arbejde godt, sagde Vettel efter endnu et småkedeligt løb med Red Bull-raceren milevidt foran alle andre.

- Vi må være ærlige over for os selv: Afstanden til Vettel bliver støre og større for hver weekend, så vi har brug for en frygtelig masse held hvis vi skal indhente ham, sagde Alonso, der imponerede med en kanonstart og derefter kørte sig op på andenpladsen.

Räikkönen blev treer

Hans kommende teamkammerat Kimi Räikkönen (Lotus-Renault) havde store rygsmerter under kvalifikationen og startede derfor blot fra 13.-pladsen. Tyske medier antydede at den festglade finne var faldet ned af en trappe i overrislet tilstand, men i virkeligheden var der tale om en fastklemt nerve forårsaget af et crash for 13 år siden.

Räikkönens personlige træner fik med massage løst problemet til gårsdagens løb, hvor finnen på forrygende vis kørte sig frem til tredjepladsen.

Vettels teamkammerat Mark Webber mistede fjerdepladsen på sidste omgang, da hans gearkasse brød sammen. Alonso stoppede galant på vej tilbage til pitten og tilbød australieren en lift, mens Nico Rosberg (Mercedes) overtog fjerdepladsen.

Næste afdeling af formel 1-VM køres om 14 dage i Korea, efterfulgt ugen efter af Japans Grand Prix.

 

Dagens Gossip