Vi bruger 62 minutter på apps om dagen

Ny undersøgelse viser, at det kun er en fjerde del af tiden, at vores smartphones bliver brugt til telefoni. De resterende 75 procent af tiden, bliver den brugt til alle de andre smarte egenskaber, som danskerne gør gavn af i hverdagen.

Det er 60 procent af alle danskere, som nu har internet adgang fra deres mobiltelefon, og det bliver oftere end set tidligere.

Hele 48 procent af alle danskere over 15 år, var på nettet via deres smartphone minimum én gang om ugen i 2012, og det er en markant stigning fra de 19 procent i 2010.

Da smartphonen i dag bliver brugt både som GPS i bilen, vaterpas hos gør-det-selv manden, lommelygte og netbank, har den så godt som slået rod i danskernes hverdag.

I gennemsnit bruger danskere mellem 15 og 29 år dagligt 75 minutter på deres smartphone med andet en telefoni, hvor tallet for de 30- til 49- årige er på 49 minutter, skriver DR Nyheder.

Det er i gennemsnit 62 minutter dagligt, for danskere mellem 15 og 49 år, som bliver tilbragt med apps, og ikke en person i den anden ende af røret.

.

Dagens Gossip