Vi kan nu afsløre hvad danskerne ønsker sig til jul

Sponsoreret indhold

- der er både klassikere og nyheder på vores ønskeseddel, og det er især mændene, der har sat nye ting på ønskesedlen i år.

For 10. år i træk har Danmarks førende pris- og forbrugertjeneste PriceRunner, spurgt danskerne hvad de ønsker sig til jul.

Kvinderne vil have personlige gaver som tøj, sko og parfume/makeup. Et sikkert hit hos kvinderne er gavekortet til shopping. Mændene de er mere til de hårde gaver. De vil have en tablet og så ellers en masse fede gadgets og elektronik. De vil ikke gå ned på udstyr når de dyrker motion.

Her er Top 15 listen over julegaveønsker

Mænd:

Tablet
Computer (Stationær eller bærbar)
Gavekort til underholdning/rejser
Foto og videokamera
Motionsudstyr og træningstøj
Løbeur
Smartwatch
Spil til computer og konsoller
Gavekort til shopping
Billede (TV og Bluray-afspiller)
Mobiltelefon
Lyd (Hjemmebio,højttalere,hovedtelefoner)
Parfume og makeup
Køkkenudstyr
Spillekonsoller (Playstation, Nintendo, Xbox)

Kvinder:

Gavekort til shopping
Tøj
Gavekort til underholdning/rejser
Parfume og makeup
Smykker
Sko
Bolig, dekoration og indretning
Penge
Køkkenudstyr
Bøger
Mobiltelefon
Lingeri
Tablet
Computer (Stationær eller bærbar)
Motionsudstyr og træningstøj

PriceRunners direktør Martin Andersen har gennem de seneste 11 år fulgt tæt med i danskernes ønsker til jul.

”Vi ser det samme mønster i år som sidste år hos kvinderne, hvor det hotteste gaveønske er gavekortet. De vil helst selv købe lige netop den ting, som de ønsker sig. Det er mest kvinderne, der vil have gavekort – sikkert fordi de ved, at manden altid køber det forkerte,” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

”Kvinder ønsker sig personlige gaver – noget der er kun til dem. Det er tøj, sko, smykker og parfume, der er super gode ideer, hvis du som mand skal give en gave, som kvinder rent faktisk ønsker sig,” siger Martin Andersen.

Mændenes ønsker er noget anderledes end sidste år. Det er tydeligt at den aktive livsstil, som mange mænd har kastet sig over slår igennem i dette års ønskesedler.

”Mænd ønsker sig hårde pakker og de vil ikke gå ned på udstyr. De vil allerhelst have en tablet. Men de vil især også gerne have træningsudstyr og tøj samt alle mulige elektroniske gadgets som løbeure og det nye Apple Watch. Et hedt ønske er også de populære actionkameraer som f.eks. GoPro,” forklarer Martin Andersen.

Gavekortet er også populært hos mændene, men det er gavekort til rejser eller oplevelser.

En ting, som vi allerede nu vil advare især kvinder om er, at mænd ikke ønsker sig hverken undertøj eller værktøj. Det står langt nede på ønskelisten.

”Til gengæld kan vi inspirere mændene med, at boligudstyr som de klassiske Kay Bojesen samt vaser fra Kähler eller Lyngby vaser står højt på kvindernes ønskeliste,” siger Martin Andersen.

Sådan gjorde vi:

4.500 brugere af prissammenligningssiden www.pricerunner.dk har svaret på et spørgeskema med en lang række spørgsmål om jul. Undersøgelsen er foretaget i uge 42 og 43.

 

Dagens Gossip