Viasat sikrer TV3 Sport 2 hos 600.000 YouSee-kunder

YouSees kunder er dermed sikret plads på første række, når Viasat lørdag den 17. august tager hul på dækningen af Premier League. Ligesom TV3+ sender TV3 Sport 2 hver uge tre live-kampe fra den traditionsrige, engelske fodboldliga med populære klubber som Manchester United, Manchester City, Chelsea, Tottenham og Liverpool.

TV3 Sport 2 sender også meget andet end Premier League.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Kanalen dækker en bred vifte af danske og internationale sportsbegivenheder, for eksempel fodbold fra den danske 1. division, den tyske pokalturnering og den franske Ligue 1, WTA-tennis, ishockey fra NHL og AL-Bank Ligaen, håndbold fra Champions League og den tyske Bundesliga samt motorsport, boksning og meget mere.

- Hos Viasat brænder vi for at give danskerne den bedste underholdning, og vores sportsdækning er i dag bredere og stærkere end nogensinde. Derfor er vi glade for at kunne byde YouSees kunder velkommen til TV3 Sport 2. Om få uger er der sæsonstart i Premier League, men også fans af tennis, badminton, motorsport, ishockey, boksning og håndbold har meget at glæde sig til i den kommende tid, lover Viasats administrerende direktør, Jette Nygaard-Andersen.

TV3 Sport 2 blev lanceret den 5. februar i år og sender op mod 2.000 timers livesport om året.

 

Dagens Gossip