Viborg ansætter Johnny Mølby som cheftræner

Viborg ansætter Johnny Mølby som cheftræner på en treårig kontrakt, oplyser fodboldklubben på sin hjemmeside. Viborg rykker i næste sæson op i Alka Superligaen.

Johnny Mølby har senest været træner for AC Horsens i perioden 2009-2014, hvor han blandt andet var med til at skabe de bedste resultater i klubbens historie.

Nu ser han frem til nye udfordringer i Superligaen med Viborg, hvor direktør Morten Jensen og sportschef Ole Nielsen var med til at overbevise Johnny Mølby om beslutningen.

- Viborg er en klub og en by, der brænder for at komme tilbage til toppen af dansk fodbold. Morten Jensen og Ole Nielsen har fremlagt en god plan for fremtiden, som passer mig rigtig godt.

- De er bevidste om klubbens situation, og hvad der skal til for at tage det næste skridt, og den udfordring tænder mig rigtig meget.

- Samtidig er det et utrolig solidt fodboldhold og en meget spændende spillertrup, som jeg ser frem til at arbejde med, siger Johnny Mølby til klubbens hjemmeside.

Den nye cheftræner har lavet en aftale for de kommende tre år og har første arbejdsdag i Viborg 22. juni, hvor spillertruppen vender tilbage fra sommerferie.

I maj meddelte daværende cheftræner Auri Skarbalius, at han ikke ville fortsætte i klubben som træner efter sæsonen. Og han forlod dermed klubben et halvt år før kontraktudløb.

Siden har Viborg ledt efter en afløser, og Johnny Mølbys navn har flere gange været nævnt som en af favoritkandidaterne til jobbet.

Viborg vandt 1. division foran AGF, der endte som den anden oprykker til Superligaen i den kommende sæson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip