Viborg FF forlænger med topscorer

Tre år mere i Viborg FF til klubbens målkonge Thomas Dalgaard, der scorede 27 mål i sidste sæson i næstbedste række. Det er indholdet i en ny aftale mellem parterne. Og det glæder træner Ove Christensen sig over.

- Med 27 fuldtræffere i NordicBet Ligaen var Thomas Dalgaard en meget væsentlig årsag til vores oprykning til Superligaen. Det er derfor meget fortjent og meget glædeligt, at han får forlænget sin aftale med Viborg FF, siger træneren til klubbens hjemmeside.

- Han træner hårdt og flittigt, og jeg mener, at det her er et rigtig godt signal. Både til truppen og til omgivelserne, sponsorer, samarbejdspartnere og fansene, der har taget Dalgaard til deres hjerter. Thomas har den enestående spidskompetence, at han er en sublim afslutter. Det er ikke noget, en træner kan lære ham, tilføjer Ove Christensen.

Andre klubber har vist interesse for topscoreren, men Thomas Dalgaard valgte i sidste ende at blive dér, hvor han har oplevet den største succes, siden han kom hjem til dansk fodbold efter et mislykket ophold i tyrkisk fodbold i klubben Manisaspor.

- Jeg har overvejet mine muligheder, og kigget på, hvordan jeg får mest ud af min karriere. Det har selvfølgelig været et valg mellem Viborg, hvor jeg har det godt med alle, og har en status i truppen og på banen, eller om jeg skulle tage en chance og prøve noget helt nyt. Der er selvfølgelig flere ting, der har spillet ind, men jeg er rigtig glad for min nye aftale med VFF, siger Thomas Dalgaard og uddyber:

- Jeg ved, at jeg har Oves tillid, og han har betydet meget i det her forløb. Derudover har jeg nogle gode kammerater i truppen, og er meget vellidt blandt fansene, så det er dejligt, at det endelig er faldet på plads, siger Thomas Dalgaard.

Træner Ove Christensen mener da også, at begge parter kan være glade.

- Jeg synes, det er en win-win situation. Thomas fortsætter i en klub, hvor han har stor succes og tillid, og for Viborg FF kan vi holde på vores spydspids og absolutte topscorer, siger Viborg-træneren.

 

 

Dagens Gossip