Viborg HK forlænger med to profiler

Mens historier florerer om spillere, der vil forlade Viborg HK, så har håndboldklubben forlænget med to af støttespillerne.

Viborg har forlænget aftalen med fløjspilleren Louise Lyksborg for yderligere et år frem til 2017, mens målmand Rikke Poulsen har forlænget med yderligere to år, så hun er i klubben frem til 2018.

- Vi er glade for at kunne forlænge med to danske landsholdsspillere - Rikke, der er fast i landsholdstruppen, og Louise, der har været og gerne vil være det igen, siger Viborg-direktør Nikolai Norup til klubbens hjemmeside.

- Det understøtter den profil, vi gerne vil have fremadrettet, hvor vi satser på danske spillere og landsholdsspillere. Og for både Rikke og Louise gælder det, at de har et stort potentiale i sig, siger direktøren.

Viborgs cheftræner, Christian Dalmose, siger om Louise Lyksborg.

- Hun er en af de bedste forsvarsspillere i ligaen, og angrebsmæssigt bliver hun stærkere og stærkere. Vores mål må være at få hende med til VM i Danmark, siger han.

- Rikke har kun været her i et halvt år, men hun er faldet godt til. Hun har meget at lære, men hun vil være den allerbedste, og det går den rigtige vej, så det er meget glædeligt, at vi har kunnet finde hinanden, siger Christian Dalmose.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip