Viborg HK fyrer Martin Albertsen

Martin Albertsen er færdig som træner for Viborg HK's håndboldkvinder. Han får andre opgaver i klubben, lyder det i en pressemeddelelse.

Manglende sportslig succes i Champions League koster ham jobbet.

- Vi vil være en klub, som er at finde i toppen af europæisk damehåndbold. Det forventer både vi selv, vore sponsorer og vore fans.

- Vi må imidlertid konstatere, at mens vi har et spil, som holder os på toppen af den danske liga, mangler der noget, som kan bringe os længere i europæisk sammenhæng, siger Viborg HK's sportschef, Susanne Munk Wilbek.

- Det er vores vurdering, at der skal ny inspiration og nye tanker til, og den proces vil vi gerne indlede med det samme, hvor vi har et naturligt brud i sæsonen.

- Derfor har vi aftalt med Martin Albertsen, at han overgår til andre opgaver i forhold til klubbens internationale netværk.

- Jeg vil samtidig gerne slå fast, at vi har været glade for den utrolig store og entusiastiske arbejdsindsats, Martin Albertsen har ydet for Viborg HK i sine halvandet år som cheftræner, siger Susanne Munk Wilbek

Den nye træner præsenteres i de kommende uger. Indtil da vil assistenttræner Mads Møller stå for træningen for de få spillere, der ikke er til EM i Serbien.

 

 

Dagens Gossip