Viborg klar til comeback i Superligaen - men flere forstærkninger venter

Både Randers og Viborg har forstærket sig, inden de mødes lørdag i Superligaen. Mens Viborgs sidste indkøb først kom i land fredag, har Randers haft styr på truppen i flere uger.

Randers har haft styr på trupsammensætning gennem længere tid, mens det først lykkedes oprykkerne fra Viborg at få løst deres målmandsproblem fredag - altså dagen før sæsonstarten.

Ind kom slovakiske Michal Peskovic på en etårig kontrakt, mens klubben i samme ombæring kunne præsentere unge Lukas Lerager fra AB og forsvarsklippen Babajide Ogunbiyi.

- Jeg synes, at vi har fin trup. Vi kigger stadig efter forstærkninger, for det bliver noget andet at spille i Superligaen end i 1. divisionen. Vi skal hele tiden forsøge at skærpe holdet og den enkelte spiller. Der skal være konkurrence om pladserne, så derfor kigger vi efter en-to spillere mere. Vi kigger på, hvad der er af spændende profiler - gerne nogen med erfaring og rutine. Samtidig kigger vi også efter dygtige unge med ambitioner, der er klar til at give den en skalle, siger Viborgs assistenttræner, Søren Frederiksen.

Lørdagens modstander fra Randers har hen over sommeren hentet Kasper Fisker, Mads Agesen, Nicolai Poulsen, Martin Svensson, Mikkel Andersen og Viktor Lundberg. Og det glæder cheftræner Colin Todd, der dog alligevel ikke vil udelukke flere indkøb.

- Truppen ser fin ud. Vinduet lukker først i slutningen af august, og vi har kampe før det, så vi ser på, hvordan resultaterne går inden da. Men der er en stærk konkurrence i truppen, hvilket er vigtigt, fortæller Colin Todd.

Den engelske cheftræner har desuden været tilfreds med optakten og kan berette, at hans spillere er i form og klar til lørdagens kamp.

- Hvad angår forberedelserne, er det gået som ventet. Jeg kigger ikke så meget på holdet overordnet set, men mere på den individuelle spiller, og i opstartssæsonen forsøger man at få alle i form, og her tænker jeg ikke kun på de elleve, der starter inde mod Viborg, men på hele truppen. Men jeg er tilfreds med det, vi har præsteret, og vi får et godt blik af situationen mod Viborg. Generelt er spillerne i god form, de er i godt humør, sultne og motiverede til den nye sæson, siger Colin Todd.Hos oprykkerne fra Viborg har man forsøgt at udnytte den korte overgang mellem 1. divisionens sidste runde 20. maj og til Superliga-starten så godt, man kunne.

- Vi har fået holdt lidt ferie og ellers trænet hårdt. Nu føler vi os klar til premieren lørdag, og vi glæder os. Vi har trænet hårdt fysisk træning, løbpas og styrketræning. De seneste 14 dage har vi kigget mere på det spillemæssige og fået finpudset nogle ting. Så alt i alt er vi godt forberedt på præmieren, siger Søren Frederiksen.

Kampen spilles på Viborg Stadion klokken 17.00 lørdag.

 

 

 

Dagens Gossip