Viborgs målkonge går efter topscorer-prisen

Anderledes kunne det ikke være.

Den langlemmede angriber scorede hattrick og deler med fem fuldtræffere nu Superligaens topscorerliste med Morten ’Duncan Rasmussen og Ronnie Schwartz.

- Det kan ikke være bedre. Vi holder nullet bagude, og sikrer os vores første sejr efter oprykningen, sagde Thomas Dalgaard og tilføjede:

- Men jeg har tænkt mig, at succesen skal fortsætte. Ikke kun for holdet, men også for mit eget vedkommende. Jeg lavede i sidste sæson i 1. division 27 mål. Nu går jeg også efter at blive topscorer i Superligaen.

Om det lykkes, må tiden vise. Men skal man tro Viborg-træner Ove Christensen er chancen god.

- Thomas er i fremragende form. Men vi har også pisket ham under sommerens træning. Jeg betragter ham som en storartet afslutter. Han kunne have spillet mange flere Superliga-kampe. Men noget ufortjent er han blevet fanget i den negative karakteristik, som Colin Todd gav ham efter han spillede i Randers for fem-seks år siden, sagde Ove Christensen og hentydede til, at hans trænerkollega dengang havde kaldt Thomas Dalgaard for doven.

- Jeg bitter over, at jeg først nu får chancen i Superligaen igen. Men sådan er det. Nu kigger jeg fremad og har tænkt mig at tage hævn over de personer i dansk fodbold, der ikke har troet på mig, sagde Thomas Dalgaard.

Med seks point i fem kampe avancerer Viborg til Superligaens femteplads med seks point, mens Sønderjyske med et færre ligger fjerdesidst.

- Vi laver alt for mange personlige fejl. Set i bakspejlet skulle jeg aldrig have placeret Hallgrimur Jonasson som frontløber. Det kom til at koste dyrt i defensiven, sagde Sønderjyskes træner Lars Søndergaard, der var uden sine skadede angribere Tommy Bechmann og Johan Absalonsen.

- Det er hårdt at undvære så stærke spillere. Jeg vil ikke afvise, at vi inden transfervinduet lukker, beslutter os for at indkøbe offensiv forstærkning, sagde klubdirektør Klaus Frederiksen.

 

Dagens Gossip