Video: Carl-Mar gør drenge til mænd i nyt program

10/10/2013 22:14

Elo Christoffersen

Nyheder
TLC's nye program "Forbudte fornøjelser" går tæt på en række unikke, ukendte og nogle gange ekstreme livsstile verden over. Kom blandt andet med på Carl-Mars famøse mandelejr, hvor en gruppe mænd skal gennemgå en masse rituelle prøvelser for at finde deres indre urmenneske, og mød det danske par, Dennis og Laila fra Kolding, der har et mildest talt har et kærligt forhold til balloner. De bruger nemlig balloner i sexlivet. Foruden Carl-Mar og det danske ballonpar stifter ”Forbudte fornøjelser” også bekendtskab med Mumiemanden, som er besat af en mumificeringssubkultur, Ponypigen fra USA, som har levet halvdelen af sit liv som pony og den britiske mand, som tror, han er reinkarnationen af Kong Arthur. Ny detektivserie: "Kelly" og "Donna" spiller sammen igen Seerne kan også møde manden, der helst vil leve sit liv som en gravid kvinde, og det danske rollespil-hold, der er besat af at ”swinge” med andre rollespillere. Derudover stiftes der bekendtskab med parret, der lever som havfruer, en hel landsby i Indien, hvor beboerne klæder sig ud som Charlie Chaplin, og en kunstner, der bruger sit eget blod til at male med. Hos Carl-Mar kommer seerne med på vikingelejr, hvor en gruppe danske mænd bliver udsat for en række pinefulde og frygtede prøvelser, der skal ændre dem fra ”drenge” til rigtige mænd. - Det er fantastisk at være med i et program til Discovery Channels søsterkanal, TLC, og idet programmet er internationalt, håber jeg at kunne inspirere andre lande. Det er et stigende problem, at mange mænd gør alt for at behage kvinden. De taber sig selv i processen og mangler styrken til at sige fra. Via min terapiform 'planter jeg et frø i manden' gennem samtalespil og en manddomsprøve, som man kan følge i programmet, fortæller Carl-Mar Møller. Læs også: Blachmans talentflop får tv-pris Carl-Mar har været par- og psykoterapeut fra 1983 og har siden 1985 været leder af Sexolog og Parterapeut Skolen, hvor flere end 300 er blevet uddannet gennem tiden. Han har afholdt mere end 500 weekendkurser og foredrag samt udgivet 11 bøger om blandt andet parforhold og parterapi-metoder samt fem kortspil om følelser. Hvert år gennemgår omkring 30 mænd det intensive kursus, der portrætteres i TLC-programmet, og derudover holder Carl-Mar adskillige firmakurser og polterabender. Sidstnævnte har selveste Kronprins Frederik deltaget i under Peter Heerings polterabend tilbage i 2001. Sidste år startede Carl-Mar en gruppe med 10 soldater, der lider af P.T.S.D. Soldaterne kommer 6 gange 3 dage hvert år i terapi hos Carl-Mar, og det er målet, at 5 ud af de 10 soldater efterfølgende selv bliver psykoterapeuter og skal ud og starte nye terapigrupper og hjælpe andre soldater, der lider af P.T.S.D. Du kan følge Carl-Mar, ballonparret fra Kolding og resten af det fascinerende persongalleri i ”Forbudte fornøjelser” på TLC fra på søndag klokken 23. Se klip fra Carl-Mars mandelejr samt ballonparret fra Kolding nedenunder. Længere nede kan du se billeder...

Mest læste i dag

TLC's nye program "Forbudte fornøjelser" går tæt på en række unikke, ukendte og nogle gange ekstreme livsstile verden over.

Kom blandt andet med på Carl-Mars famøse mandelejr, hvor en gruppe mænd skal gennemgå en masse rituelle prøvelser for at finde deres indre urmenneske, og mød det danske par, Dennis og Laila fra Kolding, der har et mildest talt har et kærligt forhold til balloner. De bruger nemlig balloner i sexlivet.

Foruden Carl-Mar og det danske ballonpar stifter ”Forbudte fornøjelser” også bekendtskab med Mumiemanden, som er besat af en mumificeringssubkultur, Ponypigen fra USA, som har levet halvdelen af sit liv som pony og den britiske mand, som tror, han er reinkarnationen af Kong Arthur.

Ny detektivserie: "Kelly" og "Donna" spiller sammen igen

Seerne kan også møde manden, der helst vil leve sit liv som en gravid kvinde, og det danske rollespil-hold, der er besat af at ”swinge” med andre rollespillere. Derudover stiftes der bekendtskab med parret, der lever som havfruer, en hel landsby i Indien, hvor beboerne klæder sig ud som Charlie Chaplin, og en kunstner, der bruger sit eget blod til at male med.

Hos Carl-Mar kommer seerne med på vikingelejr, hvor en gruppe danske mænd bliver udsat for en række pinefulde og frygtede prøvelser, der skal ændre dem fra ”drenge” til rigtige mænd.

- Det er fantastisk at være med i et program til Discovery Channels søsterkanal, TLC, og idet programmet er internationalt, håber jeg at kunne inspirere andre lande. Det er et stigende problem, at mange mænd gør alt for at behage kvinden. De taber sig selv i processen og mangler styrken til at sige fra. Via min terapiform 'planter jeg et frø i manden' gennem samtalespil og en manddomsprøve, som man kan følge i programmet, fortæller Carl-Mar Møller.

Læs også: Blachmans talentflop får tv-pris

Carl-Mar har været par- og psykoterapeut fra 1983 og har siden 1985 været leder af Sexolog og Parterapeut Skolen, hvor flere end 300 er blevet uddannet gennem tiden. Han har afholdt mere end 500 weekendkurser og foredrag samt udgivet 11 bøger om blandt andet parforhold og parterapi-metoder samt fem kortspil om følelser.

Hvert år gennemgår omkring 30 mænd det intensive kursus, der portrætteres i TLC-programmet, og derudover holder Carl-Mar adskillige firmakurser og polterabender. Sidstnævnte har selveste Kronprins Frederik deltaget i under Peter Heerings polterabend tilbage i 2001.

Sidste år startede Carl-Mar en gruppe med 10 soldater, der lider af P.T.S.D. Soldaterne kommer 6 gange 3 dage hvert år i terapi hos Carl-Mar, og det er målet, at 5 ud af de 10 soldater efterfølgende selv bliver psykoterapeuter og skal ud og starte nye terapigrupper og hjælpe andre soldater, der lider af P.T.S.D.

Du kan følge Carl-Mar, ballonparret fra Kolding og resten af det fascinerende persongalleri i ”Forbudte fornøjelser” på TLC fra på søndag klokken 23.

Se klip fra Carl-Mars mandelejr samt ballonparret fra Kolding nedenunder. Længere nede kan du se billeder...