Video: Det fantastiske øjeblik, hvor 100-årig kvinde ser havet for allerførste gang

I løbet af et helt langt liv i Tennessee, hvor hun har plukket bomuld og opfostret sine fire børn, har Ruby Holt ikke på ét eneste tidspunkt haft hverken tid eller penge til at tage til kysten for at se havet.

Det skriver Daily Mail.

I hvert fald indtil nu. Kun et par uger før Ruby Holts 101-års fødselsdag, fik hun endelig chancen for at komme i nærkontakt med en sandstrand og en havbrise.

Hendes største ønske blev opfyldt af en organisation, som har netop det formål: at opfylde ældre menneskers ønsker. Sammen med ældrecentret, hvor hun boede, sørgede og betalte de for, at Ruby Holt kunne blive fragtet til den mexikanske Golf for at nå at få fornemmelsen af havbrise på sin krop.

Og det var en stor succes - både for den aldrende kvinde og for de, der fik lov at se den fryd, hun blev fyldt af, da hun med lidt assistance langt om længe kunne sætte fødderne ved vandkanten.

- Jeg har hørt folk snakke om det, og om, hvor fantastisk det var, og ville gerne se. Men jeg har aldrig haft mulighed for det, fortæller Ruby Holt.

Se billeder og video af den fantastiske stund her:

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip