Video: Her finder radioværter ud af, at de er blevet fyret - mens de sender live

Det kan godt være, du hader mandage. Men næsten uanset hvor hård en dag, du har haft på jobbet, så kan disse to radioværter stikke den.

Ben Finfer og Alex Quigley er begge værter på en radiostation i Chicago, og alt imens de på vanlig vis for nylig sad og sendte live, faldt førstnævnte over en besked på Twitter, som nu har ændret hans liv radikalt.

En klummeskribent med fingeren på den lokale medie-puls sendte nemlig et tweet ud om, at radiostationen, de to værters fuldtids arbejdsplads, skulle lukkes ned.

Herfra tog de to værters udsendelse, som også er blevet optaget og lagt ud på Youtube, en drejning.

Ben Finfer fortæller, at tweetet var det første, han nogensinde havde hørt om, at stationen skulle lukkes, og han begynder at udfritte sin medvært, om hvorvidt han heller ikke vidste noget om nyheden.

Radioværten holder ikke sin vrede over den uhensigtsmæssige besked tilbage. Han er tydeligvis vred over, at han ikke har fået besked, før han skulle opdage sin fyring over et tilfældigt socialt medie.

- Hvem behandler folk på den måde? spørger han frustreret on-air og betvivler i øvrigt, hvorvidt cheferne bag det pinlige medie-stunt overhovedet er “menneskelige”.

Se det her:

 

Dagens Gossip