Video: Her styrter Madonna på scenen

Med fuld kropskontrol mestrer hun både stemme, instrumenter og dansetrin. Men anderledes går det, når Madonnas balanceevne kommer i karambolage med hendes voluminøse scene-outfit.

Det oplevede den 56-årige "Lucky Star"-sangerinde, da hun onsdag aften skulle optræde til årets Brit Awards. Midt under nummeret "Living for Love," som er førstesinglen på hendes nye album, "Rebel Heart," står sangerinden på en trappe, men tipper pludseligt bagover i sit kæmpe Armani-designende kostume og lander på siden.

Men showet må gå videre for den erfarne sangveteran, der lettere fortumlet rejser sig op fra faldet, finder beatet i sangen igen og begynder at synge videre og færdiggør sit show.

Senere benyttede Madonna sin Instagram-profil til at fortælle alle, at hun heldigvis var okay efter det dramatiske styrt fra trappen.

- Min smukke kappe var bundet for stramt! Men intet kan stoppe mig, og kærlighed løftede mig virkelig op! Tak for alle jeres gode ønsker. Jeg har det fint, skrev hun efterfulgt af et hjerte.

Madonna afslørede tidligere i februar, at hun i forbindelse med sit nye og 13. studiealbum, "Rebel Heart," også kommer forbi Danmark på en endnu ukendt dato og sted.

Læs hendes efterfølgende Instagram-opslag om faldet her: https://instagram.com/p/ziqK7RmESZ/?modal=true

Newspaq

Se det dramatiske styrt herunder:

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip