Video: Liderlige ænder forsøger at parre sig med uskyldig hund

16/06/2014 21:45

Peter Mathiasen

Nyheder
Den fredelige Labrador retriever, Miedoso, lever et værre hundeliv. Siden Miedosos ejer, Ulrike Kersjes fra Berlin, anskaffede sig fire ænder, har hunden ikke haft et fredeligt øjeblik. For de fire ænder har et ret godt øje til Miedoso. Læs også: 12 tegn på at du elsker din hund for højt Faktisk er de så tiltrukkede af hanhunden, at de gentagende gange forsøger at parre sig med den stakkels hund, der må se sig nødsaget til at flygte, når de fire ænder er i parringshumør. - Det ser altid ud til, at de fire ænder stikker hovederne sammen og lægger en plan for, hvordan de skal bære sig ad. Imens den ene holder vagt, springer de tre andre på hunden, siger Miedoso og ændernes ejer Ulrike Kersjes til Barcroft TV. Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning Kersjes er overbevist om, at de fire ænder er så tændte på Miedoso, fordi der ikke er nogle hun-ænder i nærheden, som de kan kaste deres kærlighed på. Og så må man jo tage det næstbedste - også selvom det er en halvgammel hanhund. SE DEN SKØRE VIDEO HÉR:

Mest læste i dag

Den fredelige Labrador retriever, Miedoso, lever et værre hundeliv.

Siden Miedosos ejer, Ulrike Kersjes fra Berlin, anskaffede sig fire ænder, har hunden ikke haft et fredeligt øjeblik.

For de fire ænder har et ret godt øje til Miedoso.

Læs også: 12 tegn på at du elsker din hund for højt

Faktisk er de så tiltrukkede af hanhunden, at de gentagende gange forsøger at parre sig med den stakkels hund, der må se sig nødsaget til at flygte, når de fire ænder er i parringshumør.

- Det ser altid ud til, at de fire ænder stikker hovederne sammen og lægger en plan for, hvordan de skal bære sig ad. Imens den ene holder vagt, springer de tre andre på hunden, siger Miedoso og ændernes ejer Ulrike Kersjes til Barcroft TV.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Kersjes er overbevist om, at de fire ænder er så tændte på Miedoso, fordi der ikke er nogle hun-ænder i nærheden, som de kan kaste deres kærlighed på.

Og så må man jo tage det næstbedste - også selvom det er en halvgammel hanhund.

SE DEN SKØRE VIDEO HÉR: